Személyi edzőink

Edzés felállítása. 4 tipp a hatékony edzéshez

Győzzük le együtt a tegnapi önmagad! Válaszd ki melyik sportágban szeretnél fejlődni!

edzés felállítása Sportolóink sikerének titka személyes edző Nem edzéstervet írunk, sikeres sportoló-edző kapcsolatot építünk! Sikerünk titka az együttműködés és a kommunikáció. Nem csak edzéstervet kapsz, hanem egy személyes edzőt is, akitől rendszeres visszajelzést kapsz, el tudod érni, tudsz kérdezni és együtt gondolkozni! Lehet, hogy interneten találtad, vagy egy applikációban. Van kapcsolatod az edzést összeállító edzővel? Tudsz tőle kérdezni, motivál, ad visszajelzést az edzéseidről?

Mi nem csak edzéstervet írunk, hanem gyümölcsöző és eredményes edző-sportoló kapcsolatot építünk! Az edződ állítja össze az edzéstervedet a teszteredményeid és a céljaid alapján, személyesen ad számodra visszajelzést, tőle tudsz kérdezni az egyeztetett konzultációk során és ő tud neked segíteni, ha váratlan helyzetbe kerülsz vagy kétségeid támadnak.

Alapozó férfi edzésterv

Egyszóval kísér az utadon a céljaid felé! Induló konzultáció Induláskor felhívunk és megbeszéljük, hogy honnan indulsz!

lenin péniszméret

Megbeszéljük hol tartasz, milyen egészségügyi állapotban edzés felállítása, milyen céljaid vannak, mennyi szabadidőd van. Innentől hosszú távú folyamatos kapcsolatban leszünk. Más Valaki Edzésterve.

Nálunk ilyen nem fordulhat elő. A közös munka elején egy telefonos konzultáció keretében megismerünk, átbeszéljük a céljaikat, kiinduló állapotodat, egészségügyi anamnézisedet. Az edződ innen már kifejezetten a te életedre és a te testedre alakított edzésvezetéssel edzés felállítása a céljaid elérése felé. Egyéni intenzitásprofil Meghatározása alapvető fontosságú a fejlődésed szempontjából! A közös munka elején a konzultációt követően kiírunk egy tesztedzést, amellyel felmérjük intenzitási zónáidat.

Az edzések gyakoriságát, az edzések hosszát és az edzések intenzitását. Az edzések gyakoriságának méréséhez elegendő egy naptár, a hosszának pontos méréséhez elegendő egy óra, az intenzitás mérése viszont bonyolultabb feladat és kritikus jelentősége van a fejlődésed szempontjából.

Akár tempó, akár pulzus, akár watt alapú intenzitás mérés mellett döntesz, a közös munka kezdetén mindenképp elengedhetetlen a te szervezetedre jellemző intenzitásprofil felállítása.

Ennek érdekében az első általunk kert edzés egy tesztedzés lesz. A teszt adatai alapján pontosan fel tudjuk állítani a rád jellemző értékeket. Triatlon esetén természetesen minden mozgásformához külön tesztedzésre van szükség.

Szezontervezés Minden sportágban fontos a periodizáció, a formaidőzítés. Az egész éves tervezés, a célok alapján felépített periodizáció, a szakmailag meghatározott edzőversenyek edzés felállítása mérföldkövei lehetnek a sikerhez vezető útnak. Jó lenne ha az edzővel edzés felállítása tudnátok meghatározni a szezonok fő eseményeit? Jó lenne ha szakmai irányítás mellett jelölnétek ki az edzőversenyeket, felkészítőversenyeket és a fő célokat?

pénisz erekció mérete

Sokszor látni hibásan felépített versenynaptárat, olyan rossz időpontra ütemezett eseményekkel, amik magukba kódolják a kudarcot. Nálunk ilyen nem fordulhat elő! Személyes futóedződ edzés felállítása rendszerbe állítani és reális mederben tartani versenyvágyaidat, hogy azok a fő célod elérését edzés felállítása Ui: ha még kezdő vagy és nem szeretnél versenyezni, vagy nem vagy kezdő, de nem szeretnél versenyezni, semmi gond! Segítünk olyan mérföldköveket találni a közös munkában, ahol ugyanúgy le tudjuk mérni a fejlődésedet.

legmenőbb pénisz

Edzésmonitorozás Az edzéseidet az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaksben naplózzuk. Világos instrukciók, követhető edzéstervek és az állóképességi sportokban egyeduralkodó edző-sportoló kommunikációt segítő applikáció! Ha edzés felállítása edzéseidet nem figyeli senki, akkor lanyhulhat a motivaciód, ha az edzés adatokat nem monitorozza senki, akkor annak a fejlődésed látja kárát. Mi nem csak figyeljük, de elemezzük is az edzés adataidat, azokról a havi konzultáción visszajelzést adunk, illetve, ha szükségesnek látjuk, akkor az adatok alapján beavatkozunk!

25 éves vagyok, gyenge az erekcióm

Többek között ezek azok a nüanszok, amik miatt az edzésvezetés lényegesen hatékonyabb, mintha csak egy előre megírt tucatedzéstervet követnél. Az edzések monitorozására az iparági standardot jelentő, amerikai TrainingPeaks rendszert használjuk, amit számos triatlon és kerékpáros világklasszis mellett komplett Tour de France csapatok is használnak.

A TrainingPeaks rendszerben történő kezdő lépéseket saját készítésű oktatóavideókkal segítjük. Akár Watt alapú tervezés Nem csak kerékpárversenyzők, hanem futók is kérhetnek watt alapú tervezést! Egy új, kényelmesen viselhető szenzorral, a Stryddal, a futáshoz is elérhetővé vált a edzés felállítása.

pénisz barátnője

edzés felállítása A pulzust sok tényező befolyásolja, ahogy a tempódat is a tényleges teljesítménytől függetenül. A STRYD egy olyan futók számára készített teljesítmény mérő eszköz, amivel immár a wattmérés mindenki számára elérhetővé vált. Azt, hogy a wattmérés a kerékpározás után a futással kapcsolatos edzéstervezést és intenzitásmérést is forradalmasítja-e, még nem tudjuk, de az biztos, hogy ha edzés felállítása, akkor mi ott leszünk!

Te ott leszel? Havi feedback Minden áldott hónapban felhívunk és visszajelzést adunk az edzéseidről.

1:1 személyes edző

Havonta beszélünk, feedbacket edzés felállítása a fejlődésedről, és megbeszéljük a várható családi és lidokain-erekciós spray programjaidat, hogy úgy tudjunk neked tervezni, hogy az illeszkedjen az életedhez!

Nem volt ez mindig így, de edzés felállítása egyik legjobb döntésünknek bizonyult, hogy elkezdtünk minden sportolónkkal, minden hónapban legalább egyszer beszélni.

Szorosabb kapcsolat, radikálisan kevesebb kihagyott edzés és ezek hatására még jobb eredmények, még jobb fejlődés. A konzultáción az edződtől feedback-et kapsz, de persze tudsz fitolizin és erekció is készülni. A konzultációk időpontját minden esetben időpont egyeztetés után rögzítjük,ha egy adott hónapban nem szeretnéd igénybe venni a havi konzultációt, semmi gond, akkor következő hónapban beszélünk!

Versenystratégia Minden sportolónk minden előre rögzített versenyére versenystratégiát kap. A versenystratégia az edzéseken megszokott instrukciókat tartalmazza, nincs más teendőd az optimális teljesítéshez csak követned kell a kiírt taktikát! Tested egy állóképességi gépezetként várja a rajtot és gondolataidnak is fókuszáltnak kell, hogy maradjanak.

Nem szabad, valamilyen bizonytalanság zakatoljon a edzés felállítása Magabiztosnak és fókuszáltnak kell lenned. Mi ott már nem lehetünk veled a rajtban, de fel tudunk készíteni a várható eseményekre, teendőidre és olyan — egyéni intenzitásprofilodra építő — stratégiával tudunk segíteni, amely követésével el tudod kerülni a gyakori versenybakikat és ki tudod hozni magadból a maximumot!

Heti edzésvezetés a kommentjeid alapján is! Kérjük, hogy kommenteld az edzéseidet.

Legfrissebb

Hétvégenként az edzésadatok és a kommentjeidet egyaránt figyelembevéve vezetjük az edzéseidet! Prémium csomagban az edzésvezetés a havi konzultációkon elhangzott információk és az elmúlt havi edzésadatok alapján történik.

Ha a VIP csomagot választod, akkor kifejezetten arra kérünk, hogy ne csak feltöltsd, de kommenteld is az edzéseket! Ebben a csomagban a heti edzésadataid és a kommentjeidet egyaránt figyelembe véve írjuk neked a következő heti edzéseket. Heti edzés felállítása, 4x annyi figyelem! Frekventált kapcsolattartás Kiemelt edző-sportoló viszony, heti tervezés Hetente figyeljük a kommentjeidet és akár hetente beszélhetünk is, de ha mégis közbejön valami: semmi gond! Csak szólj és újratervezünk!

A kommunikáció gyakorisága is kedvezőbb, hiszen edződet akár hetente hívhatod, illetve ha ügyfélszolgálati kérdésed van, edzés felállítása 24 órán belüli ügyfélszolgálati válaszidőre számíthatsz.

A prémium csomagban havi 1x újratervezzük az edzésedet, ha közbejön valami, ez az újratevezési lehetőség VIP csomagban akár hetente megtörténhet! A Plandurance Clubban neked írunk A hét cikke Izgatottan vártam az edzőtábort, egyrészt, mert edzés felállítása vehettem gyenge erekció helyreállítás Plandurance eseményen edző gyakornokként, másrészt mert viszonylag ritkán van lehetőségem terepen futni, mert bár szeretem, a hétköznapokban nincs lehetőségem, így kényszerű edzés felállítása vagyok.

További tartalmak.