Merevedési zavar

Erekciós harcosok. Stressz alapú potencia gondok megoldása 3 rövid lépésben

Tartalom

  csikló erekcióval a kezelés gyengítette az erekciót

  Szerző: A. A nők többsége akár néhány perccel az átélt orgazmus után készen állna egy következő szexmenetre - újra és újra kívánják a gyönyört. Csakhogy az esetek többségében várniuk kell, mégpedig azért, mert a férfiak szervezete más tempóban regenerálódik az ejakulációt követően. A megkérdezettek válaszai szerint két merevedés között átlagosan perc telik el, másoknál a pihenési idő csak pár perc erejéig rövidült le, viszont voltak olyanok erekciós harcosok, akik akár egy egész napra kivonták magukat a forgalomból - a következő erekcióig.

  erekciós harcosok

  masszázs pontok az erekció fokozása érdekében pénisz pont kattintás

  A kutatást nagyban befolyásolta néhány élettani és egyéb tényező mint: a kor, a hormonok megfelelő működése, mennyit stresszel az illető, a túl erekciós harcosok maszturbálás illetve a sok alkohol és kávé fogyasztása is. Azok a középkorú férfiak, akiknek a szervezetében megnövekedett erekciós harcosok prolaktinhormon mennyisége, a libidó csökkenéséről számoltak be.

  Ugyanez a hormontúltermelés a női testben megakadályozhatja a megtermékenyülést, ezért mindkettőre gyógyszeres kezelést szoktak javasolni.

  férjem elveszíti merevedését ha sokáig bírja az erekciót

  Akiknek pedig a hormonszintjük megfelelő, azoknak érdemes a következőkre odafigyelni, életkortól függetlenül: Stressz kiiktatása Dohányzás és alkoholfogyasztás csökkentése vörösbor ugyanakkor ajánlott Több mozgás és szabad levegőn tartózkodás Kevesebb önkielégítés.