Növényi ajzószerek

Fűszer erekcióhoz. Természetes viagra – gyógynövényes receptek

Tartalom

  Mármint, ha tudod, hogy mik azok az ételek, amik afrodiziákumként hathatnak rád, vagy növelhetik az ágyban nyújtott teljesítményedet.

  Egyszerű tippek az erekció javítására A cikk szerzője: zerex. Sokszor nem tudjuk, hogy az általunk fogyasztott ételek milyen összetevőket tartalmaznak.

  A most következő fűszerektől, gyümölcsöktől és zöldségektől biztosan meg fogsz táltosodni. Csökkenti a szorongást és a depressziót. Mindezt egy kutatás során fedezték fel, ahol 11 férfinél és nőnél tapasztalták ugyanazt a jótékony változást. Ezek az anyagok nagyban segítenek relaxált állapotba kerülni és felpörgetni a nemi vágyat.

  a medence törése és az erekció

  Csak aztán óvatosan, mert a kalóriatartalma meglepően magas! Persze, ha ledolgozod az ágyban, akkor tök mindegy. Sokan nem is kedvelik annyira, pedig jótékony hatással van az androszteron termelésre, ami egy férfi nemi hormon, és feromonszerű hatása van.

  gyógynövény, amely fokozza az erekciót

  Emeli a spermaszámot, miközben az étcsokoládé endorfint szabadít fel, pontosabban feniletilamint, ami a szervezet úgymond belső amfetaminja. Magas A-vitamin, B6 és folsav tartalma miatt elősegíti a hisztamintermelést.

  smegma az erekcióhoz

  A magas hisztaminszint pedig sokkal több orgazmust eredményez. Ugyanis ebben a fűszerben nagyon sok fűszer erekcióhoz van, ami az endorfin felszabadulását segíti elő a szervezetben.

  mit kell enni a tartós merevedéshez

  Az endorfin pedig eufóriát okoz, azaz sokkal fűszer erekcióhoz lehet a szex. Érdemes főzni és sütni a fűszert, különben az ágyig sem jutunk el a párunkkal erős szaga miatt.

  Viszont ha már megettük, akkor a benne lévő allicin vegyület növeli a vér áramlását a nemi szervbe, ami sokkal nagyobb erekciót okozhat. Ezen kívül tartalmaznak még arginint is, így az ágyban nyújtott teljesítmény sokkal nagyobb lehet, mint nélküle.

  hogyan kapcsolódik a prosztata és az erekció