FIGYELMEZTETÉS

Kis péniszméretek, Pénisz méret kalkulátor - Kicsi, nagy vagy átlagos?

Mózes Zsófi Tetoválás: idővel úgyis megbánjuk?

Péniszméretek virtuálisan és a valóságban - HáziPatika

Alfred Kinsey és az óta az ő nevét viselő Intézet még mindig megkerülhetetlen, ha az emberi szexualitás jön szóba. A Harvardon végzett biológus forradalmi módszerei és úttörő kérdésfeltevései alapjaiban változtatták meg azt, ahogyan a Naná, hogy Kinsey nevéhez fűződik az átlagos péniszméretet meghatározni kívánó első vizsgálat is.

Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

A Kinsey Intézet honlapján rövid összefoglaló található a több évtizedes vizsgálat eredményeiről, mi pedig annak néztünk utána, mit tudunk ma az átlagméretről. Számít a méret? Igen, de elsősorban a férfiaknak.

Átlagos méretek kor szerint

Míg a nők számára nem feltétlenül a pénisz mérete határozza meg, hogy az adott partnerrel mennyire kielégítő a szex kis péniszméretek, akik számára a nagyobb több örömet okoz; vannak, akik szerint nincs különbség, sőt olyanok is, akik számára inkább kellemetlen, ha túl nagya férfiak olvasatában továbbra is a maszkulinitás fokmérője, és így az önértékelés egyik legfontosabb meghatározója ez. Az, hogy mit tartunk a férfiasság méretéről, koronként és kultúránként is igen eltérő lehet.

A termetes pénisz az ősi közösségekben a férfierő szimbóluma, a megtermékenyítő képesség jelzője volt, de az antik görög kultúra szobrain például épp a kisebb méret volt az ideál, a túlzottan szembeötlő fallikus szimbólumok inkább a mindent eltúlzó szatírjátékokban vagy más komikus ábrázolásmódokban jelentek meg.

  • Átlagos péniszméret tini korban
  • A terméketlenség egyik jele a kis péniszméret

És hogy a Na, azt sokáig Kinsey vizsgálati eredményei határozták meg. Hogyan vizsgálódtak?

Kis pénisz szindróma tünetei és kezelése - HáziPatika

Kinsey és kutatótársai képeslapokat igen, képeslapokat adtak a résztvevőknek, és arra kérték kis péniszméretek, hogy a péniszük tövéhez érintve mérjék meg annak hosszát. A mérést otthon kellett elvégezniük. Nyugalmi és izgalmi állapotban egyaránt jelölni kellett a mért hosszt.

A vizsgálatnak ebben a részében mintegy férfi vett részt. Összesen viszont férfit interjúvoltak meg, és mindegyiküket megkérték, hogy egy mérőpálcán mutassák meg büszkeségük kis péniszméretek.

éjszakai reggeli erekció

A számokat nem látták közben, tehát szemre kellett belőniük a hosszt, amit a kutatók később lemértek. Kis péniszméretek meginterjúvolt férfiaknak több mint a fele részt vett a fentebb említett képeslapos mérésben is, esetükben az otthoni méricskélés nagyobb számokat adott ki.

A doktor életéből ben film is készült, Kinsey — Mindenki másképp csinálja címmel Liam Neeson főszereplésével. Ebben a jelentben épp a hóhért akasztják.

alatti nehézség és merevedés

Nyugalmi és erektált állapot A kutatás egyik fontos felismerése volt, hogy az ernyedt állapotú pénisz méretéből kis péniszméretek tudunk pontosan következtetni a merev hímvessző hosszára és kerületére, mert a kisebb nemi szerv arányaiban nagyobb átalakuláson megy át erekció során — akár nagyságrendekkel is változhat a mérete.

Mennyi az annyi? Kinsey mérési adatai alapján az átlagos pénisz hossza merev állapotban 12,5 centiméter, kerülete pedig centiméter között volt. Összességében pedig a vizsgált férfiak döntő többségének péniszmérete teljesen elegendő volt a kielégítő szexuális élethez. Csak számok Fotó: Shutterstock Van olyan, hogy kis péniszméretek kicsi? Igen, de mikropénisszel a férfiak csak mintegy 0,6 százaléka rendelkezik, vagyis férfiből 6 küzd azzal a problémával, hogy férfiassága merev állapotban kisebb 7 centiméternél.

A normális péniszméret és a fejlődés

Ezt a ritka kórképet tesztoszteronhiánnyal összefüggő fejlődési rendellenesség okozza, és általában már a születés után észrevehető. Rövid hormonkezeléssel általában elérhető némi növekvés, de jellemzően felnőttkorban is kisebb mérettel rendelkezik majd a mikropénisszel született férfi. A kezelés másik útja sebészi beavatkozás lehet.

Pénisz-para

Növelhetem a péniszem méretét vagy kerületét? Nincs olyan nem sebészeti eljárás, amivel növelni lehet az altesti méreteket.

Keresés a playeren

A különböző péniszpumpák segíthetnek erősebb erekciót felállítani, de ettől nem várható tartós méretváltozás. Mivel a pénisz szivacsos szövetekből, nem pedig izomból épül fel, így izomerősítéssel sem lehet a méretén dolgozni, csakúgy, ahogy súlyok ráaggatásával és kígyómarásokkal kis péniszméretek. A sebészi beavatkozás ugyan okozhat számottevő változást, de fájdalmas kis péniszméretek járhat, és akár erekciós problémákat is előidézhet.

Mit tegyek, ha úgy érzem, kicsi?

férfiak felállítása

Először is ne ijedj meg! Egy ben készülttöbb mint 15 főt bevonó vizsgálat alapján az átlagos pénisz mérete a Kinsey által megadott tól-ig skála alsó értékéhez van közelebb, 13,12 centiméter hosszú, és 11,66 centiméter kerületű. Sőt, más vizsgálatok szerint csak 12,5 centiméter az átlagos hossz.

És bár a férfiak mintegy 45 százaléka szeretne kis péniszméretek péniszt Maclemore például egy egész jó számot szentelt ennek kis péniszméretek kívánalomnak kis péniszméretek, a női partnereket tényleg nem foglalkoztatja annyira ez a kérdés.

Mi a kis pénisz szindróma?

Egy amerikai felmérésben megkérdezett 75 nő közül 15 nyilatkozott úgy, hogy a kisebb pénisz problémát okoz a számukra, en úgy, hogy a méretnek nincs igazán köze a szexuális életük minőségéhez és 5-en úgy, hogy volt már, hogy kis péniszméretek túl nagy pénisz okozott számukra problémát. A pénisz mérete tehát éppúgy nem mond el mindent a férfiasságról, mint ahogy nem egyedül a melltartó  kosármérete határozza meg a nőiességet.

Pénisz mérete Péniszem mérete akkora, mint tavaly vagy az előtt kb. Ez szerintem probléma egy majdnem es születésű fiúnál.

Emlékszem, hogy Jon Bon Jovi volt annyira magabiztos és férfias, hogy egy interjúban simán bevallja, nincs túl nagy neki, de kis péniszméretek nem, hogy ettől  kevésbé tűnt volna  vonzónak.