„Ennek belém kell mennie? Újajj.”

Legszexisebb péniszek

Tartalom

  ingyenes fotó pufók

  Szerző: Fenyõ Bori Egy svájci felmérés és az abból készült tanulmány összefoglalta mindazt, ami örök kérdés: milyen is az ideális pénisz. Az orvosok összesen nőt kértek meg, hogy foglalják össze véleményüket.

  a pénisz kavernás testei

  A nőket különböző korosztályból válogatták tól 45 éves korig. Egy kérdőívet legszexisebb péniszek kitölteniük, melyben a résztvevők fontosság szerint osztályozták az egyes jellemzőket, ennek végeredménye pedig alátámasztja, hogy tényleg nem a méret a lényeg.

  hogyan szerezhet erekciót egy nő egy férfitól

  Első helyen végzett a fontossági sorrendben a pénisz általános külső megjelenése, tehát hogy összességében mennyire jóleső ránézni. Igaz, ez azért elég sok mindent takarhat egyénenként Második helyezett lett a szeméremszőrzet.

  merevedés és szabálytalan nemi élet

  Nem derül ki a felmérésből, hogy a megkérdezett nők inkább a természetes vagy inkább a csupasz idomokat kedvelik-e, de az biztos, hogy ez olyan tulajdonság, mely a kiszemelt nő ízléséhez könnyedén alakítható. Holtversenyben a harmadik helyet kapta a bőr és a pénisz kerülete.

  Figyelem: a hossz még mindig nincsen sehol! A makk formája következik a fontossági sorrendben, így a hossz legszexisebb péniszek ezt követően, a hatodik helyre érkezett be.

  nincs merevedés más lányokon

  A herezacskók kinézete a szinte teljesen lényegtelen, utolsó előtti legszexisebb péniszek nyerte meg, legkevésbé érdekes szempontnak pedig a húgycsőnyílás kinézete és elhelyezkedése bizonyult. Egy év eleji kutatás szerint egyébként az átlagos hosszúság a férfi nemiszervek esetében 13,12 cm, bár ez a jelek szerint nem különösebben lényeges, legalábbis a nőknek. Kiderült ezen felül az is, hogy egy nyugalmi állapotban lévő, átlagos pénisz kerülete 9,3 cm, míg merev állapotban az átlagos kerület 11,66 cm-re nő.

  Alultápláltságot jelent.