Mekkora van neki?

Pénisz koreai, Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága

Főoldal » Betegségek » Férfiak problémái pénisz koreai A férfi nemi szervek betegségei » Hímvessző sérülése, elváltozásai » Mekkora van neki?

Közel százmillió forintot keres egy videóval a youtuber testvérpár Másodfokú égési sérüléseket szenvedett egy dél-koreai YouTuber, miután nézői biztatására felgyújtotta a nemi szervét, miután nem sikerült első helyen végeznie egy videojátékban — írta az allkpop.

Általánosan elfogadott nézet, hogy nem a méret a lényeg, mégis sok férfit foglalkoztat — nőket kevésbé- a pénisz mérete. Egy koreai kutatás eredménye bizonyára sokakat meglep: a férfiak mutatóujja és gyűrűsujja hosszának aránya összefügg a hímvessző méretével.

pénisz megnagyobbodása otthon miért nincs erekció 26 évesen

Minél kisebb az arány, annál hosszabb a pénisz. A vizsgálatot olyan koreai férfin végezték, akiket urológiai műtétre vettek fel. Az egyik team megmérte az illetők péniszének hosszát normál és merev állapotban, közvetlenül az altatás megkezdése után.

nincs merevedés más lányokon a pénisz kerületének növelésére

Egy másik team ettől függetlenül megmérte az pénisz koreai hosszát, ezzel megelőzve, pénisz koreai a mérések ismerete befolyásolja az eredmény. A vizsgálat eredménye szerint minél kisebb volt a mutatóujj és a gyűrűsujj hossza közti különbség, gyenge erekció 22 hosszabb volt a vizsgáltak hímvesszője.

Korábbi vizsgálatok szerint az ujjak hosszának aránya az anyaméhben kapott ösztrogén és tesztoszteron szinttől függ, így nyilvánvaló lehet az a feltételezés, hogy ez befolyásolhatja a pénisz hosszát is.

pénisz nő kezét 28 évesen nincs erekció

A magasabb tesztoszteron szint a magzati fejlődés során kisebb, míg pénisz koreai ösztrogén szint nagyobb hosszkülönbséget eredményez. A legtöbb férfi mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujj, Nőknél pénisz koreai két ujj azonos méretű, vagy hosszabb a mutatóujj.

A leszbikusok és a férfias transzszexuális emberek ujjainak hossza inkább férfiakra jellemző arányt mutat. Az ujjak hosszát egyébként korábban már számos egyéb jellemzővel is összefüggésbe hozták.

pénisznövelő gép pénisz lány

Férfiak és nők atlétikai teljesítménye jobb kisebb arány esetén, férfiaknál sikeresebb a pénzügyekkel való foglalkozás, eredményesebb az orvosegyetemi felvételi. Nőknél ilyen vizsgálat nem történt.

erekció után tiszta nyálka szabadul fel a pénisz hipotermiája

A férfiaknál mért kisebb arány gyakoribb férfias vonásokkal jár együtt és a nők vonzóbbnak találják őket. Ugyanakkor az alacsonyabb arány mellett gyakoribb az alkoholfogyasztás, illetve az alkoholizmus. A férfiaknál mért nőies arány viszont a szájüregi rák megnövekedett kockázatával jár, ritkább viszont a prosztatarák.

gyógynövény az erekció helyreállítására dió felállítása

Fiúknál és lányoknál is a férfiasabb mutatóujj-gyűrűsujj arány az autizmussal is kapcsolatba hozzák. Ha a tanulmány eredménye általánosan érvényes, nem csak a koreaiakra, akkor az orvosok egy egyszerű és nem invazív módszerhez juthatnak, mellyel könnyen fel lehet mérni, mennyi tesztoszteront kapott a magzat az anyaméhben.

Sikeres péniszátültetés