pénisznövelő gyógyászati ​​központ

Pénisz rituálék

Tartalom

  MTI Az orvosok nagy meglepetésére a páciens már három hónap alatt visszanyerte minden urológiai és reprodukciós képességét, pénisz rituálék felülmúlva a várakozásokat - közölte Andre van der Merwe, a sebészcsoport és az egyetem urológiai tanszékének vezetője.

  pénisz rituálék

  Mint mondta, az eredeti célkitűzés az volt, hogy a páciens két éven belül tudja teljes körűen használni új szervét. A decemberi transzplantáció az első volt egy kísérletsorozatban, amelyben további kilenc hasonló átültetést terveznek a Dél-afrikai Köztársaságban. Az efféle transzplantációkra Dél-Afrikában nagyobb pénisz rituálék van, mint a világ más részein, mert az országban évi átlagban becslések szerint fiatal férfi veszíti el nemi szervét orvosi beavatkozások, mindenekelőtt a hagyományos afrikai beavatási szertartás körülmetélés szövődményeként.

  pénisz rituálék

  A gyakorlat nemcsak csonkolódást, hanem halált is okoz: és között pénisz rituálék férfi halt bele a felnőtt korban végrehajtott körülmetélés szövődményeibe. A fokvárosi páciens, a meg nem nevezett 21 éves férfi nemi szerve is egy ilyen rituálé következtében fertőződött el, emiatt amputálni kellett azt. A szokatlan transzplantáció esetében az egyik legnagyobb kihívást a donor megtalálása jelentette - mondták az orvosok, és a történet "hősének" pénisz rituálék a szerveit felajánló férfit és hozzátartozóit.

  pénisz rituálék

  Mint közölték, a meg nem nevezett elhunyt donor több más testrészét is felhasználták transzplantációra. A dél-afrikai sebészek szerint az átültetést a jövőben alkalmazni lehet a nemzőszervüket rák következtében elveszítő férfiak esetében, sőt végső eszközként akár az impotencia "gyógyítására" is.

  A Dél-afrikai Köztársaság történelmileg úttörő szerepet játszik a szervátültetésekben: ben egy fokvárosi kórházban hajtotta végre a világ első szívátültetését a legendás Chris Barnard professzor.

  pénisz rituálék

  A dél-afrikai egyetem tudomása szerint Kínában ben már végrehajtottak egy amikor a pénisz fáj, ám az sikertelennek tekinthető, mivel a páciens két hét után az új szerv eltávolítását kérte az orvosoktól pszichés okokból.

  Támogassa az ujszo.

  Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak. Az ujszo.

  Az ember hol isten teremtményeként, hol mitikus ősök leszármazottjaként, hol pedig az égi világ küldöttjeként szerepel a mítoszokban.

  Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nem lehetséges. Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo.

  pénisz rituálék

  Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk. Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra.

  Szerző: Z. A déli simabálnák büszkélkedhetnek a legnagyobb pénisszel a természetben. Hímtagjuk akár a négy métert is elérheti, és ez még nem minden! Mindez párosul egy pár, fejenként egy tonnás herével is, ezek közel négy liter spermát raktároznak. Nem semmi, igaz?