"Szárnyas pénisz" zarándok felvarró

Szárnyas pénisz

Tartalom

  Szerző: jd A mai ember hajlamos azt hinni, hogy mindenféle szexuális perverzió a modernkor találmánya, pedig nem műtéti pénisznagyobbítás egyáltalán nincs így; mi sem mutatja ezt jobban, mint egy nemrég feltárt mozaik, szárnyas pénisz valóban döbbenetet váltott ki - és nemcsak a tudósok körében.

  felálló pénisz mell bővítő pénisz áron

  A perverz műtárgy Narcisszuszt ábrázolja, aki kéjes arccal dédelgeti hatalmas péniszét a kép megtekinthető itt. Amikor nyilvánosságra hozták a Törökországban feltárt, római kori mozaikot ami ráadásul egy korabeli illemhelyet díszítettsokan felhördültek a látvány miatt. Pedig a régészek, történészek régóta tudják, hogy a rómaiak sokkal perverzebbek voltak, mint mi azt gondolnánk… Nem csupán a mozaikok árulkodnak az ókoriak szexfantáziájáról, hanem szobrok, és hétköznap tárgyak, amulettek is.

  fotó erekció a bugyiban erekció gyengülő életkor

  Ezek a szörnyetegforma péniszformájú csengettyűk például boltok, lakóházak, gyönyörű közparkok és csarnokok bejáratát díszítették.

  A bronzból készült szárnyas oroszlánpénisz nem pusztán szélcsengőként működött, bár a harangok miatt nyilván ellátta ezt a funkciót is. A hatalmas pénisz távol tartotta a szárnyas pénisz szellemeket a korabeliek szerint.

  hogyan lehet növelni a pénisz méretét tippeket miért esik a pénisz a férfiaknál

  De ennél valószínűleg sokkal több van ebben az apró szoborban… A rómaiak ugyanis nem mentek a szomszédba egy kis pikáns orgiáért, a tömegszex egészen megszokott volt a paloták falai között. Nem lehet véletlen, hogy egészen úgy fest ez a szélcsengő, mintha csak egy ókori szado-mazo orgia egyik jelenetét ábrázolná; ki tudja, mihez használtak hasonló láncokat….

  szúrás volt a péniszen nem erekciós gyógyszerek