Arany gésagolyók - Szexvitál - Szexvitál Szexshop

Arany péniszgyűrűk. Péniszgyűrűk - Mandzsetták - Joy Department - Hungary

Tartalom

  A csomagolás ajándékként is alkalmas Az elem része a csomagolásnak Termékleírás Ezt az elegáns vibrátort aranyozott kivitelben mintha csak a diszkrét örömszerzéshez tervezték volna.

  arany péniszgyűrűk lányok megbeszélik a péniszeket

  arany péniszgyűrűk Ez a luxus kivitelezésű Rock Off töltény formájú vibrátor összesen 7-féle vibrációt és pulzációt rejt magában, amelyeket az alján található gomb megnyomásával vezérelhet. A diszkrét mérete ellenére nagyon erős motort rejt magában! A vibrátor sima felületű, és alkalmas a csikló, a mellbimbók vagy az anális nyílás külső izgatásához, de belső hüvelyi stimulálásra is használhatja.

  arany péniszgyűrűk merevedés nem azonnal

  A Rock Off töltény teljesen vízálló, így nemcsak a zuhany alatt játszadozhat vele, hanem akár a víz alá merülve is kényeztetheti magát. Az aranyozott töltényt tökéletesen kiegészíti az elegáns csomagolás, ezért erotikus ajándéknak arany péniszgyűrűk tökéletesen megfelel.

  arany péniszgyűrűk kellemetlen érzés a pénisz belsejében

  Az első használat előtt távolítsa el a papírt a táprekeszből, amely az akkumulátor és motor érintkezésének megakadályozására szolgál szállítás közben. Síkosító és karbantartás Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító károsítja a szilikon arany péniszgyűrűk erotikus játékok felületétét.

  arany péniszgyűrűk mitől fagy meg a pénisz

  Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.

  arany péniszgyűrűk erogén zónák az erekcióhoz

  Az elem része a csomagolásnak.