FIGYELMEZTETÉS

Becsípett pénisz. Jó viccnek indult, rémálom lett belőle

A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli.

Kórházi kezelésre szorult, miután becsípte péniszét az óriáskagyló Becsípett pénisz Tamás A 22 éves Sean Madison Hawaii vizein búvárkodva, péniszét fogadásból egy intim ékszerek a péniszhez érintette, a puhatestű szétnyitott teknője között.

A felelőtlen kalandnak kórházi kezelés lett a vége.

Becsípett pénisz

A barátom filmezte ahogyan merülünk, őt akartam lenyűgözni azzal, hogy a farkamat a kagylóba raktam, de aztán az nem engedte el"- nyilatkozta a felelőtlen kalandról kórházi ágyán fekve a pórul járt búvár. A hobbibúvár elismerte, hogy a merülés előtti nap éjszakáján ivott és ecstasy-t fogyasztott, ami miatt igen jelentősen beszűkült az ítélőképessége. A pórul járt hawaii-i hobbibúvár a kórházi ágyon, a képmontázs jobb szélén pedig egy szétnyitott héjú óriáskagylóForrás:  World Becsípett pénisz Daily Report A viccesnek szánt mutatvány azonban rosszul sült el, ugyanis becsípett pénisz óriáskagyló amint Sean Madison a péniszét a puhatestűhöz érintette, azonnal összezárta nyitott héjait, foglyul ejtve a felelőtlen búvárt.

Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a felelőtlen kaland Noha a pénisze épen maradt — akár le is csíphette volna a kagyló - rövidesen heves hányással, és erős becsípett pénisz jelentkező tünetekkel a helyi kórházba szállították.

Andrew Smith, a Ka'u Kórház orvosa az elvégzett diagnózis alapján úgy véli, hogy Sean Madison szervezete súlyos allergiás rohammal reagált a kagyló testével történt kényszerűen hosszabb ideig tartó érintkezésre.

hogyan növelheti otthon a péniszét maga mi az erekció hiánya a nőknél

Óriáskagyló jobb teknője. Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a kellemetlen kalandForrás: Wikimedia Commons Mindenesetre, Sean Madison számára még ennél is sokkal rosszabbul sülhetett volna el a kaland.

Mi a teendő, ha a cipzár becsípi a péniszt?

A csendes-óceáni népek ősidők óta tartanak az óriáskagylótól Az óriáskagyló Tridacna gigas a maga másfél méteres maximális hosszával, és kilogrammos testtömegével a világtenger legnagyobb kagylóféléjének Bivalvia számít. Az óriáskagyló trópusi indo-pacifikus puhatestű, amely főleg a Csendes-óceán nyugati térségében, illetve az Indiai-óceán egyenlítői térségében honos, az itt fekvő szigetek és korallatollok sekély vizeiben.

Az óriáskagylók eddig ismert legnagyobb példányai az ausztrál Nagy-korallzátony területéről ismertek.

vizeletet iszik a péniszből a srácnak van egy kis pénisze

Az óriáskagyló a trópusi indo-pacifikus régióban honos puhatestű fajForrás: Peace and Freedom Az óriáskagylók vagy a sekély vizű lagúnák homokos aljzatába, vagy pedig a korallszirtekbe ékelődve helyhez kötött életmódot folytatnak. Az állat köpenyperemén, a felső hámrétegbe épülve fotoszintetizáló algák élnek, amelyek élénk kék vagy türkiz színt adnak a szétnyílt teknők közt látható kagylótestnek.

a pénisz erekció után azonnal leesik prosztatagyulladás, amely súlyosbítja az erekciót

Külön érdekesség, hogy az óriáskagylónak apró primitív fényérzékelő szemei is vannak a köpeny két oldalán. A köpeny ragyogó kék színét a kagyló szimbiota algái okozzákForrás: True Wild Life Ha a kagylóra hirtelen árnyék vetül, a fényérzékelő szerveknek köszönhetően ezt azonnal észleli az állat, amely ilyenkor védekezésképpen összezárja a teknőit.

pénisz kering hogyan lehet erekciót kelteni egy férfiban

Az érintés ugyanilyen reakciót vált ki az állatból. A csendes-óceáni népek emlékezetében több olyan eset is él, amikor a víz alá merülő igazgyöngyöt kereső bennszülött halászok az óriáskagyló fogságába esve nem tudták kiszabadítani magukat, és keserves körülmények között megfulladtak. Az óriáskagyló teknője közé nyúlni életveszélyes mutatvánnyá becsípett pénisz YouTube A hatalmas és súlyos teknőket a kagyló rendkívül erős záróizmai segítségével képes szorosan összezárva tartani.

Kórházi kezelésre szorult, miután becsípte péniszét az óriáskagyló

Hans Hass becsípett pénisz kísérlete is megerősítette: mindent a szemnek, semmit a kéznek! A világhírű osztrák tengerkutató, Hans Hass professzor, aki Jacques-Yves Cousteau mellett a légzőkészülékes búvárkodás egyik alapító pionírjának tekinthető, az es ausztráliai expedícióján víz alatti kísérlettel akarta tisztázni, a polinéz népek körében az óriáskagyló veszélyességéről keringő hírek valóságtartalmát.

  1. Orvosi vákuumszivattyú a péniszhez
  2. Krém a pénisz megnagyobbodása igazi

Hans Hass professzor felesége, Lotte Hass társaságában. Hans Hass volt az első, aki a légzőkészülékes búvártechnikát tengerbiológiai kutatásokra használtaForrás: Pinterest A kísérlet során egy áruházi próbababa lábát a kagyló héjai közé dugták, mire az állat összezárta teknőit, foglyul ejtve becsípett pénisz műlábat. Hass professzor és társai még feszítővas segítségével sem tudták a kagylóhéjak becsípett pénisz kiszabadítani a lábat. Ezzel bizonyosságot nyert, hogy az óriáskagyló valóban képes lehet halálos fogságba vetni egy figyelmetlen embert.

Ennek ellenére, a vagina és a női szervek még mindig tabu témának számítanak. Tudod, hogy mi a különbség a vagina és a vulva között? Le tudnád rajzolni a klitoriszt és képes lennél megnevezni az összes részét?

Az utolsó ismert halálos incidens nem is olyan rég, ben történt Honoluluban, a Waikiki Akváriumban. Az óriáskagyló héjának szélén apró fényérzékelő "szemek" találhatók, amelyek segítségével az állat azonnal észleli, ha árnyék vetődik ráForrás: Wikimedia Commons A nagy tengeri medencébe lemerült egyik gondozó — ugyancsak jónak vélt tréfából — az óriáskagyló héjai közé dugta a fejét.

Sikeres péniszátültetés

A gondozó, még mielőtt ki tudták volna szabadítani belehalt az becsípett pénisz halálos szorításába. Sajnos, ezek az esetek is azt erősítik meg, hogy egyes emberek felelőtlensége határtalan.

Hass professzor kísérlete is bebizonyította, hogy az óriáskagyló szorítása halálossá válhatForrás: Wired. A tenger mélyén fokozottan igaz az a szabály, hogy mindent becsípett pénisz szemnek, és semmit a kéznek.

reggel elveszett merevedése a pénisz megvastagodása fúvókával