"Egyél faszt" – egy szolgáltatásnak köszönhetően így üdvözölheted a legjobb barátaidat | hu

Csinos pénisz

Legfrissebb

Bitch Run! Amióta Tarantino és Rodriguez gyilkosos-zombis duplafícsöre 3 éve újra felkeltette a közönség figyelmét az aranykorán réges-rég túllévő grindhouse filmek iránt, egyre-másra érkeznek az új divathullámot lovagló alkotások.

csinos pénisz

Semmi gúny, semmi humor, semmi irónia, semmi posztmodern bullshit. A főhősnőt megerőszakolják, megkínozzák, kevés híján meg is ölik, de miután felépül, fordul a kocka. A Run!

csinos pénisz

Cathrine és Rebecca fiatal és dögös katolikus növendéklányok, akik nagy hibát követnek el, amikor egy redneckek lakta kisvárosban próbálják csinos pénisz a magukkal hurcolt Bibliákat. A még nagyobb hibát akkor követik el, amikor egy olyan ajtón kopogtatnak, ami mögött épp gyilkosság történik.

csinos pénisz

A tetteseknek akiknek motivációi a műfajhoz képest így szinte túlkomplikáltak több se kell — az egyik lányt kinyírják, a másikkal meg eljátszanak kicsit a fák között. Csakhogy pechükre túléli, és katolikus nevelés vagy sem, kurvára nem akarja odafordítani a másik orcáját is. A fegyvereit annál inkább.

csinos pénisz

Ilyen címmel eleve csak nagyon jó vagy nagyon rossz filmet lehet csinálni. Joseph Guzmannak egyszerre sikerült mindkettő.

csinos pénisz

Önmagában nézve, ez egy celluloidkatasztrófa. Ami azt illeti, aki nem ismeri a gyártási évet, azzal simán el lehet hitetni, hogy ez egy negyvenéves csinos pénisz a képminőség is jó példa a tudatosságra: láthatóan gyenge, de nem olyan hivalkodó hibákkal teli, mint a mondjuk a Terrorbolygó.

Csinos pénisz

És ezzel az összes fenti, egyébként vérlázító negatívum értelmet nyer. A film egy exploitation-lakoma. Bruttó benne van a logó és a főcím is negyven másodpercet kell várni az első cicire, ezt rögtön követi az első dugás, szopás, a harmadik percben pedig már túlesetünk az első gyilkosságon is.

De csak hogy kétségeink se legyenek, az egyik hősnő rögtön anyaszült meztelenül mutatkozik be. A nyilvánvaló exploitation-elemeken túl megerőszakolás, bosszú van még egy fincsi film-a-filmben nunsploitationünk, egy szadista ribancunk, egy leszbikus enyelgésünk, és csinos pénisz nem maradhat ki az a jelenet sem, amiben a hősnő lendületes szörfzenére, kifejezéstelen arccal vezeti autóját a következő áldozat lakása felé, miközben lelkének szörnyű fájdalmairól a fekete-fehér flashbackek árulkodnak.

Szerző: A. Ilyen még azelőtt sosem készült, pláne nem férfiakról!

Röviden: nézhetetlenül autentikus grindhouse-film.