Kedves Olvasónk!

Házi péniszgyűrű

Tartalom

Hogyan használjuk a péniszgyűrűt? Egy gyűrű mind fölött. Eljött az idő, amikor a nők lephetik meg pénisz gyűrűvel a férfiakat. Méghozzá egy olyan speciális péniszgyűrűvel, ami hosszan tartó erekciót és kemény férfiasságot biztosít, ráadásul akár egy egészen észbontó, más jellegű kielégülésben is része lehet a pároknak. De házi péniszgyűrű kell meggyűrűzni a locsolócsövet?

A 15 legforróbb férfi szexfantázia Vadmacska A fogaktól már csak egy lépés a vadmacskáig, és előfordulhat, hogy a nő azt gondolja, csábító tigrisként leveheti a lábáról a pasit, viszont nem árt tudni, hogy vadállatokat házi péniszgyűrű mindenki enged szívesen az ágyába.

Szenvedélyedet nem csak úgy fejezheted ki, hogy véresre karmolod és harapod párod bármelyik testrészét.

házi péniszgyűrű

Persze mindkét nem képviselői között akadnak, akik a vad szex mellett teszik le a voksukat, de nem ez az általános. Házi péniszgyűrű nem azt jelenti, hogy görcsösen tartózkodnotok kell az ilyesmitől, mert az apróbb harapások és karmolások izgatóak lehetnek.

  • Péniszgyűrű leghasznosabb gyakorlati tudnivalók érthetően
  • Péniszgyűrű vásárlás: A legfontosabb tudnivalók 5 perc alatt! Szex Blog - Szexvitál Szexshop
  • Hogyan használjuk a péniszgyűrűt?
  • A merevedés nem ennek az oka volt
  • Betegség után nincs merevedés

A túlzott vadság azonban inkább riasztó, arról nem is beszélve, hogy bár a férfi szereti, ha a nő bizonyos vágyainak tárgya lehet, de azért abban is biztos akar lenni, hogy ő az erősebb. Rajtaütés Ha szeretnél izgalmat és némi kalandot vinni a szexbe, eszedbe juthat, hogy megleped a párod, amikor nem számít rá. Ez jól is elsülhet esetleg egy reggeli ébresztésnél, netán egy piknik után házi péniszgyűrű elhagyatott nyári mezőn, vagyis olyankor, amikor mindketten elég lazák vagytok ahhoz, hogy könnyen ráhangolódjatok az együttlétre.

házi péniszgyűrű

De ha a párod épp ideges, esetleg mással van elfoglalva, amiben épp elmerült, nem biztos, hogy a legjobb megoldás, ha rajtaütésszerűen megragadod, illetve vetkőzni kezdesz, mert könnyen az ellenkező hatást éred el vele.

Péniszgyűrű A péniszgyűrű - sok másik játékszerhez hasonlóan - megosztja a véleményeket.

Köp+peny

Nemcsak abból a szempontból, hogy ki mennyire találja izgatónak, de érszorító hatása miatt az egészségügyi vonatkozásai is vitatottak. Ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem jön be, de azért jobb óvatosnak lenni vele.

házi péniszgyűrű

Ha a párodat megleped egy péniszgyűrűvel, lehet, hogy sértő célzásnak veszi. Eredetileg a merevedési zavarral és a korai magömléssel küzdőknek találták ki, de házi péniszgyűrű változatai, rezgő és golyós verziói gyakran a női gyönyört hivatottak szolgálni. A péniszgyűrű házi változatai a hajgumitól a cipőfűzőig kimondottan ellenjavalltak, főleg orális tacskó felállítása közben.

házi péniszgyűrű

házi péniszgyűrű

De egyébként sem érdemes elkötni a pénisz tövét, mert ez a módszer nemcsak kellemetlen, de veszélyes is. A leggyakoribb női hibák a szexben Ha biztosra akarsz menni a bakik elkerülésében, nézd meg, mivel nyúlhatsz mellé!

Akrobatamutatványok Nem kizárt, hogy egy új Káma-Szútra-póz kipróbálása inspirálóan hat mindkettőtökre, esetleg nem ismert orgazmuspontokat és gyönyörforrásokat ismertek meg egymáson és magatokon, vagy új színben tűntök fel egymás előtt.

házi péniszgyűrű

De a hosszas szervezést igénylő pozíciók elvonhatják a figyelmet a lényegről.