Az alábbi dolgok hozzájárulhatnak a merevedési zavar kialakulásához

Merevedést okozott

Tartalom

  Egy francia férfinál például négy órán át tartó merevedést okozott okozott a covid19 — írta a health.

  erekció eltűnik a hüvelyben

  A 62 éves férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, lázzal, száraz köhögéssel és hasmenéssel ment be a Párizs közelében lévő Le Chesnay településen található Centre Hospitaliser de Versailles kórházba. Antibiotikumot kapott, és hazaküldték, de két nappal később már légzési nehézségekkel ment vissza a kórházba, ahol lélegeztetőgépre kellett rakni, és kiderült, hogy covidtesztje pozitív lett.

  pénisz pixelek

  A beteget szedálni kellett, és eszméletlen állapotban volt, amikor lélegeztetőgépre rakták, és az orvosok ekkor vették észre, hogy priapizmustól, azaz a pénisz hosszan tartó, fájdalmas merevedésétől szenved. Egy olyan panaszról van szó, amelynél az erekció tartósan nem szűnik meg, ha pedig a helyzet nem rendeződik, akkor legsúlyosabb esetben merevedést okozott a szerv is elhalhat — írja a Házipatika. Az orvosok először jegeléssel próbálták megszüntetni a problémát, de az nem vált be, így egy tűvel szívták merevedést okozott a péniszből a merevedést okozó vért.

  pufók közelről videók

  Ekkor vették észre, hogy egy vérrög okozota a problémát. A súlyos állapotban lévő covid19 betegek nagyjából 30 százalékánál alakul ki potenciálisan életveszélyes vérrög a nagy péniszű öreg miatt.

  fagylalt pénisz

  A férfi a beszámoló szerint két hétig volt lélegeztetőgépen, és végül gyógyultan távozott a kórházból. Rosszul esett le a motorjáról. A kiemelt kép illusztráció.

  Fotó: Gettyimages.