Kerékpár nyereg

Nyereg pénisz. A merevedési zavar és a kerékpározás

Tartalom

  nyereg pénisz hogyan lehet azonosítani egy betegséget a péniszen

  Nyereg tesztelési lehetőséget biztosítunk üzletünkben a Selle SMP kerékpárnyereg tesztcsaládra, hogy biztoss lehess a döntésedben!

  A bérlés Részletekért keress minket a megadott elérhetőségeinken!

  A Selle SMP márka története re vezet vissza, de valójában a legtöbb kerékpáros számára csak ban lett közismert. Az SMP nyergek tervezésében három urológiai klinika és 35 profi olasz kerékpáros vett részt.

  nyereg pénisz kevesebb erekció jobb a legjobbaknál

  A leglényegesebb különbség a hagyományos kerékpárnyergek kialakításával nyereg pénisz az a felismerés nyereg pénisz, hogy tehermentesíteni kell minden egyes olyan testrészt a nyomás alól, amely a közvetlen teherviselésben nem vesz részt, ellenben terhelésével zsibbadás, keringési rendellenességek léphetnek fel. Éppen ezért egy olyan nyeregformát alkottak meg, amely esetében a teherviselésben kizárólag az ülőgumók vesznek rész, az idegek, artériák és lágy részek tehermentesítve vannak az ülőfelületen végighúzódó hosszanti, széles kivágás jóvoltából.

  nyereg pénisz továbbfejlesztett erekciós szivattyú

  A nyereg ezen középső ürege meggátolja a végbélnyílás, a prosztata, a szeméremtest, a mély háti véna és a pénisz artéria, a herezacskó és a here összenyomódását férfiaknál, a szeméremajkak és a csikló összenyomódását pedig a nőknél. A szakemberek szerint ezzel óv meg az SMP nyereg a felsorolt szervek terheléséből adódó élettani rendellenességektől, többek között az impotenciától is.