Tévesen nevezték el a császárról a Napóleon-komplexust

Pénisz francia. Hová lett Napóleon pénisze?

Tartalom

  Egy francia férfinál például négy órán át tartó erekciót okozott a covid19 — írta a health. A 62 éves férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, lázzal, száraz köhögéssel és hasmenéssel ment be a Párizs közelében lévő Le Chesnay településen található Centre Hospitaliser de Versailles kórházba.

  pénisz francia

  Antibiotikumot kapott, és hazaküldték, de két pénisz francia később már légzési nehézségekkel ment vissza a kórházba, ahol lélegeztetőgépre kellett pénisz francia, és kiderült, hogy covidtesztje pozitív lett. A beteget szedálni kellett, és eszméletlen állapotban volt, amikor lélegeztetőgépre rakták, és az orvosok ekkor vették észre, hogy priapizmustól, azaz a pénisz hosszan tartó, fájdalmas merevedésétől szenved.

  pénisz francia

  Egy olyan panaszról van szó, amelynél az erekció tartósan nem szűnik meg, ha pedig a helyzet nem rendeződik, akkor legsúlyosabb esetben maga a szerv is elhalhat — írja a Házipatika. Az orvosok először jegeléssel próbálták megszüntetni a problémát, de az nem vált be, így egy tűvel szívták le a péniszből a merevedést okozó vért.

  Ekkor vették észre, hogy egy vérrög okozota a problémát.

  pénisz francia

  A súlyos állapotban lévő covid19 betegek nagyjából 30 százalékánál alakul ki potenciálisan életveszélyes vérrög a vírus miatt. A férfi a beszámoló szerint két hétig volt lélegeztetőgépen, és végül gyógyultan távozott a kórházból.

  Rosszul esett le a motorjáról.

  pénisz francia

  A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages.

  pénisz francia