Ötscher: mi lett a pénisz alakú szoborból?

Pénisz hároméves

Penki Ötscherbär Kép: Norbert Oberndorfer h i r d e t é s Tavaly novemberébena síszezon kezdete előtt, a szezonbérlet eladások kellős-közepén, egyszerűen a semmiből, valaki egy pénisz alakú alkotást helyezett el az Ötscher-csúcs közelében.

NŐI NEMI SZERV

A szobrot egy helyi túrázó, egy túrablogger dokumentálta először. A síterep üzemeltetője azt állította, hogy semmit sem tud a dologról, megvizsgálták, kiderült, hogy biztonságosan telepítették, senkire sem jelent veszélyt, tehát maradhatott. A síterep egy szezonbérletet pénisz hároméves felajánlott az ismeretlen alkotónak, de senki sem kívánta feladni magát vagy művészeti hajlamait felfedni egy eurós kb.

Tünetek[ szerkesztés ] Születéskor a  fityma  belső rétege a  makkhoz  van tapadva. A fityma általában nem lehúzható a korai gyermekkorban, de előfordul, hogy akár 18 éves korig fennáll ez az állapot. Egyes esetekben lehet, hogy nem egyértelmű, vagy nehezen megkülönböztethető a fiziológiai fitymaszűkület a kórostól, ha egy csecsemőnek látszólag fájdalmas a vizelése vagy láthatóan lufi-szerű a fitymája vizeléskor.

A szobor maradt, túrázók odazarándokoltak egész télen, ezerszámra pénisz hároméves a fotók és jelentek meg az internet közösségi oldalain. Valószínűleg csak a sors furcsa fintora, hogy a síszezon végén valami történt a szoborral. Hogy is mondjam?

  • Fitymaszűkület – Wikipédia
  • Maszturbáció Nyomtatás A maszturbáció a saját nemi szervek nemegyszer orgazmushoz vezető ingerlése.
  • Hároméves gyerek péniszét vágták le | BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport
  • На подиуме все замолчали, не отрывая глаз от экрана.
  • Fitymaszűkület (phimosis) gyermeksebészeti vonatkozásai

Öhhh, valaki megszabadította a tetejétől, egyszerűen megrövidítette egy fűrésszel. Vannak torzók, amelyek komoly helyet foglalnak el a világ képzőművészetében, az ötscheri fallosznak erre esélye sem volt, mert két héttel később egy ismeretlen restaurálta és ismét eredeti formájában pompázott, amiről az említett túrablogger ismét megemlékezett.

pénisz hároméves

Az elmúlt napok télies időjárásában kevesen szánták rá magukat egy kis túrára. Az ismeretlen szoborfanatikus ezt használta ki és a vihar leple alatt átalakította a szobrot.

Kőnig Róbert, gyermeksebész és gyermektraumatológus Mi is tulajdonképpen a fitymaszűkület?

Fület, hajat, orrot és egyéb furfangokat applikált a megfelelő helyekre. Egy kis táblácskát is ott hagyott búcsúzóul, miszerint ez most már egy maci és Penki Ötscherbär-nek nevezte el.

Mint a körülmetélés hagyománya is bizonyítja, az emberiséget évezredek óta foglalkoztatja a kérdés, mi is a helyes módja a fiúk "karbantartásának". Amikor kisfiú születik, pénisz hároméves szülők már az első fürdetésnél kétségbeesetten kiáltanak fel: "jaj, most akkor hogyan mossam meg a fütyijét? Nagyobb gyerekeknél és felnőtteknél a fityma hátrahúzható. Az újszülöttek fitymája azonban nem, vagy csak részlegesen húzható hátra, a magzati életben kialakult makk-fityma összetapadás következtében. Ez élettani jelenség, ezért ma már nem ajánlják az orvosok, hogy fürdetésnél húzogassák a szülők a bőrt.

Azt persze mondani sem kell, hogy a síterep most sem tudja, hogy ki garázdálkodott hegyeiben, de örülnek neki, hogy ettől "családbarátabbá" vált a turisztikai régió. Azt már tényleg csak vad feltételezés lenne, hogy a családi kedvezményekkel indított új, közös bérlet bejelentése és a szobor mackósítása között esetleg valami összefüggés lehet.

Az osztrák fórumozókat is megosztotta a változás.

pénisz hároméves

Nem alapos vizsgálataim szerint, mintha többen lennének, akiknek jobban bejött az eredeti változat. Egyik sem. Szerintem a síterep próbálkozik valami egyéniséggel, de nem sok sikerrel.

pénisz hároméves

Szólj hozzá Te is!