Mi a Péniszpumpa!?

Péniszpumpa igazi. Felpumpálható-e a pénisz? | Híbubajbirtok.hu

Tartalom

  Leírás Tartsd magad csúcsformában.

  erekcióval a fej pattanás

  Orvostechnikai segédeszköz a német Fröhle-től. A vákuumkezelés trenírozza a péniszt, ezáltal, hosszabb és erőteljesebb merevedéshez segíthet azonnal.

  Kényelmesen alkalmazható pumpa az erőteljesebb erekcióért.

  a gyakori merevedés okozta problémák

  Egyszerűen helyezd a henger szájára a puha, bársonyos tapintású gyűrűt, majd tedd a hímvesszőt az átlátszó hengerbe. Ezután a pumpa segítségével alakíts ki erőteljes vákuumot - hatására a vér betódul a hímvessző üregeibe és a pénisz azonnal merev lesz.

  Rendszeres használatával a hímvessző hossza és átmérője növekedhet. Áttetsző vákuumhenger hossza 20cm, belső péniszpumpa igazi 5cm. A mandzsetta belső átmérőja 5cm. Biztonságos leeresztő szeleppel, mellyel a vákuum könnyedén megszűntethető.

  ha merevedés van, akkor bárkivel

  A vákuumtermékek használata: Helyezd a megfelelő területhez a szívóharangot úgy, hogy az feszesen illeszkedjen a testhez. Ha teljesen zár — azaz nem szökik sehol a levegő — akkor kezdj el lassan pumpálni, amíg feszülő érzetet nem tapasztalsz.

  A Bathmate szó szerint estéről reggelre a világ legkelendőbb vákuumos péniszpumpájává vált, köszönhetően az egyedülálló vízbázisú vákuumtechnológiának, a nagy teljesítménynek, a kellemes megjelenésnek és a csúcsminőségű kényelmes használatnak. Egyszerűen a Bathmate Hydromax 7 a megfelelő választás, ha nagyobb és vastagabb péniszt szeretne.

  Fontos: az eredmény nem gyorsabb, ha gyorsan pumpálsz, ha fájdalmat tapasztalsz, péniszpumpa igazi csökkentsd a szívóerőt. Azt a pontot kell megtalálni, ami még nem fáj, de kellően feszít, ez eredményezi a legoptimálisabb vérbőséget. Ha az erekció kialakult, akkor szüntesd meg a vákuumot.

  merevedési problémák aggódnak

  Amennyiben növelésre használod, a feszítő érzetet 10 percig tartsd fenn, majd szüntesd meg a szívóhatást és pihenj pár percet. Ezt ismét 10 perc vákuum és pár perc szünet követi, és még egyszer 10 perc szívóhatás.

  miről beszélnek a reggeli merevedések

  Ajánlott mennyiség és gyakoriság: 3x10 percet használd egy nap és ezt hetente 3x ismételd meg. Fontos: a javasolt gyakoriságot a szövetek pihentetése végett ne lépd péniszpumpa igazi TIPP: A termékhez mindig használj vízalapú síkosító t, hogy könnyed legyen a behatolás, és a levegő beszivárgását meggátló latex mandzsetta se használódjon el idő előtt!

  erekció körülmetélés