Kiderült, miért nincs a madaraknak péniszük

Strucc pénisz

Tartalom

  mi jó a jobb erekcióhoz elektromos stimulátor a péniszhez

  Korábban a témában: Csizmás madár tévedt Magyarországra A madarak többségének nincs az emlősökéhez hasonló, külső ivarszervük, ehelyett kloákájuk összedörzsölésével biztosítják az utódlást.

  Persze akadnak kivételek, mint az emu, vagy az argentin kékcsőrű réce, amelyik egyenesen rekorder.

  a magasság és a pénisz méret aránya mondja meg, hogyan lehet nagyítani a péniszet

  Ám hogy a többiek hogyan vesztették el férfiasságukat, azt csak most fedezték strucc pénisz. Minden a tojásban kezdődik. Embrió korban az összes szárnyas pénisze normális fejlődésnek indul, majd a növekedés leáll és a hímtag elsorvad. Amerikai kutatók most megállapítottákhogy mindezért a Bmp4 nevű gén a felelős.

  pénisz fájdalmasan pihen mit tegyek, ha a pénisz leesik

  Ahogy ez a gén aktiválódik, a pénisz növekedése megáll, a tetején lévő sejtek pedig pusztulásnak indulnak, míg a hímtag teljesen el nem sorvad. A tekintélyes mérettel élő récéknél ez a gén nem aktiválódik.

  Nagyon sok földre van szükség egy strucc farmhoz. Mennyi földre van szüksége egy struccgazdaságra? A felnőtt madáronkénti baromfira vonatkozó európai minimumszabályok szerint: beltéri strucc - 10 négyzetméter. Ennek oka az, hogy a struccok olyan hangot adnak, amely hasonlít a segítségnyújtásra.

  A tudósok egyelőre értetlenül állnak azelőtt, mi célja lehet mindezzel a természetnek. Egy lehetséges magyarázat szerint ezzel a tojók szabadabban választhatnak maguknak párt, hiszen könnyen lerázhatják magukról a tolakodó kakast.

  csökkent a péniszem fórum hatalmas pénisz

  Az evolúciós folyamatok jobb megértésén túl a felfedezésnek jóval gyakorlatibb haszna lehet. Az ivarszervek ugyanis az állatvilág egyik leggyorsabban fejlődő szervei, ezért az itt végbemenő strucc pénisz rendellenességek itt a leggyakoribbak. Az embrionális fejlődések során fellépő mechanizmusok megértése közelebb visz ezen rendellenességek okainak feltárásához.

  gyönyörű lányok pufók legkisebb pénisz-erekció