Külső genitáliák sérülése | Urológiai Klinika

Törött péniszek

mennyibe kerül a pénisznagyobbító műtét attól, amitől a férfiak elveszítik az erekciójukat

Bizarr baleset után került kórházba egy tajvani férfi. A 62 éves Liao egy motelben szeretkezett egy nővel, partnere épp felül helyezkedett el, amikor csattanó hangot hallottak.

amit erekciós nőknél bocsátanak ki hogyan növelheti a péniszét termékekkel

A tajcshungi nyugdíjas nemi szerve két helyen is eltört. Itt kell közbevetni egy fontos szakmai megjegyzést: a pénisztörés kifejezés nem pontosan fedi azt, ami ilyenkor történik, hiszen nem maga a nemi szerv törik el, lévén, hogy abban nincsen csont.

A lovagló póz a legveszélyesebb

Amikor a hímvessző közösülés közben kicsúszik a hüvelyből, és utána egy akadályba jellemzően a partner szeméremcsontjának ütközik, és hangos reccsenéssel eltörik, akkor  valójában a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok törik el. De visszatérve a tajvani nyugdíjasra: a Feng-Yuan kórházban Kuo Chia-cheng urológus és csapata vette kezelésbe a szerencsétlenül járt péniszt.

latex péniszgyűrű mik az erekcióra szánt férfi gyógyszerek

A doktor elmondta: a férfi nemi szerve a dupla törött péniszek után szaxofonalakú lett, és akkorára duzzadt, mint egy padlizsán. Az orvos elmondta: praxisában eddig csak olyan pénisztöréses esetekkel találkozott, amikor a szeretkezésnél a nő volt felül.

merevedés, hogyan lehet megszerezni a legtöbb átlagos pénisz

Kuo Chia-cheng azt tanácsolja, hogy ha valakivel hasonló baleset történik, jegelje a fájdalmas testrészt, és azonnal forduljon orvoshoz.